Dealer van
Contact
info@mytimejewels.nl 020- 600 25 65

Onderdeel van Puttmann

Dealer van: ZinZi

Omschrijving
Stijlvol en een eigentijds karakter
Zinzi, hét sieradenmerk waar wij Nederlanders trots op mogen zijn! Vanuit Nederland wordt de complete distributie gedaan en het design komt dus ook echt van eigen bodem.
Het merk staat voor Zin in Zilver, alle Zinzi sieraden zijn gemaakt van 925 zilver waarna de sieraden gerhodineerd zijn voor langer plezier van glans en kleur!

Zinzi sieraden zijn stijlvol, luxueus en hebben een eigentijds karakter. Uitgevoerd in diverse kleuren en in verschillende combinaties verkrijgbaar kost het geen moeite om de mooiste combinaties te maken. Ieder half jaar wordt de collectie weer uitgebreid met nieuwe modellen vaak in de nieuwste trend kleuren.

Aanschuifringen 2 + 1 kado
Zinzi heeft een prachtige serie aanschuifringen. Wil je stoer zonder glitters of juist lekker shinen. Wil je heel neutraal zwart/wit of juist kleuren combineren? Je kan nu zelf je eigen combinatie bepalen en het leuke is dat je de derde ring gratis krijgt!Zinzi mix&match creolen
Met het mix&match concept van Zinzi verander je in no-time je oorbel. Kies een oorbel in zilver, gold-of rose plated eventueel mooi gezet met zirkonia's en hang daar een creoolhanger aan. Van gekleurde parels, enkele zirkonia's of een hele boel glitter, het kan allemaal! Ben je niet zo van de oorringen, dan is het ook mogelijk de hangers aan een oorstekertje te doen met een leuk symbool of steentje. Tevens kunnen de hangers aan een collier worden gehangen door middel van een clipje. Het is dus ook mogelijk om een half paar te kopen zodat je oorbellen en collier kan combineren!

Creolen vanaf €19.95 per paar
Creoolhangers vanaf €14.95 per paar


 
oorsteker systeem                            hanger systeem

Voor ieder van wils
Fijne armbandjes van €19.95 tot grove schakelarmbanden, fijne colliertjes, stoere chokers en trendy oorbellen, het kan allemaal bij Zinzi.
Wij hebben een grote voorraad in onze winkel en kunnen desgewenst alles bestellen. Ook accepteren wij de zinzi giftcard.    


Categorie

Sieraden
Horloges
Link naar website
NAAR WEBSITE
  • Ice-Watch
    Facebook
  • Imotionals
    Facebook
  • Skagen
    Facebook