Dealer van
Contact
info@mytimejewels.nl 020- 600 25 65

Onderdeel van Juwelier Püttmann

Instagram

Dealer van: Swarovski

Omschrijving
SWAROVSKI SHOP IN SHOP

Glamour en een uniek design

Swarovski is uitgegroeid tot ’s werelds meest vooraanstaande producent van precisie geslepen kristal, voor modeaccessoires en sieraden. Het merk is het absolute toonbeeld van luxe, glamour en uniek design. De speciale slijptechniek waar het merk gebruik van maakt zorgt voor de prachtige glans van de Swarovski sieraden.

De collectie Swarovski sieraden bestaat uit een groot aantal producten. Zo zijn er armbanden, colliers, slavenarmbanden, charms, oorsieraden en complete sets. Al deze sieraden zijn vervaardigd met Swarovski kristal en alleen de beste materialen. Kwaliteit verzekerd!  Swarovski geeft ook op 2 jaar garantie op al haar sieraden!

Swarovski horloges
De horloges van Swarovski zijn "swiss" made.


De Spring Collectie 2018


Remix collectie
Wij hebben de gehele remix collectie in onze voorraad! De fijne armbanden van de remix collectie kunnen door middel van magneetjes gemakkelijk aan elkaar bevestigd worden. Zo kun je ervoor kiezen en armband te dragen of er twee, drie of meer aan elkaar te dragen. Vanaf twee armbanden is het ook mogelijk de remix collectie als collier te gaan dragen! Zo kun je eindeloos variëren.
Categorie

Sieraden
Horloges
Link naar website
NAAR WEBSITE
  • Mi - Moneda
    Facebook
  • Karma
    Facebook
  • Zinzi Gold
    Facebook