Dealer van
Contact
info@mytimejewels.nl 020- 600 25 65

Onderdeel van Juwelier Püttmann

Instagram

Dealer van: Karma

Omschrijving
Handgeknoopt en kleurrijke edelstenen
De combinatie van de kristallen en natuurstenen is onder meer geïnspireerd op het Boeddhisme en Indiase mythologieën. De kralen geven kracht. De kern van de kleurrijke kralen staat voor de liefde. Karma Shamballa is naast een prachtig sieraad een bron van universele energie. De juwelen zijn met zorgvuldigheid handgeknoopt en bevatten bovendien hoogwaardig gecertificeerde kristallen van het merk ‘Preciosa’ die gecombineerd zijn met natuursteen.

Nieuw xxs karma bandjes €25.=

Stoere armbanden voor heren
Karma heeft ook een speciale heren collectie met armbanden zonder kristallen maar met edelstenen! Leuk om los te dragen of naast een horloge! Er zijn armbanden met alleen edelstenen €29,95 of met een enkel zilveren bead (buddhahoofd, skully, bloem etc.) €34,95.
 


Karma Double Dots
Al veel gezien bij celebrities zoals Rihanna en Emma Watson en nu is het jouw beurt om Double Dots te gaan dragen! De kleine bol draag je voor, de grote achter. Dit geeft een geweldig effect. Je kunt meerdere paren met elkaar combineren, met of zonder kristallen. Verkrijgbaar in onder ander witte, grijze, rose en donkere parels, witte, rosé, blauw, turqoise, zwart en grijze kristallen en met kleine pareltjes!

Pareltype €18.95
Kristallen €22.95


Categorie

Sieraden
Link naar website
NAAR FACEBOOK
  • Guess watches
    Facebook
  • Buddha to Buddha
    Facebook
  • Michael Kors
    Facebook