Dealer van
Contact
info@mytimejewels.nl 020- 600 25 65

Onderdeel van Puttmann

Dealer van: Guess watches

Omschrijving

Het merk Guess watches
De eerste horlogeserie van Guess is in 1983 gelanceerd met een dames én heren lijn. De horloges passen bij het beeld van Guess jong, trendy & sexy. Guess horloges voor dames variëren van "trendy-casual" tot "sophisticated-chic". De heren modellen omvatten het beste van mannelijk design, materiaal en technologie. Vandaag de dag is Guess één van de meest bekende merken ter wereld. Bekend om kwaliteit, trend zettende modellen en gewaagde marketing. Alle modellen van de Guess horloges beschikken over een compleet eigen uitstraling. Een Guess horloge is de perfecte accessoire voor de stijlvolle en modebewuste man en vrouw!

Onze collectie Guess watches
In onze winkel hebben wij zowel de dames als heren horloges van Guess. Wij hebben altijd de nieuwste en top modellen in onze voorraad maar kunnen natuurlijk altijd bestellen uit de Nederlandse collectie

My Time is een officiele Guess watches dealer. Onze voorraad bestaat uit:

- Dames horloges

- Heren horloges

- Altijd de nieuwste collectie
Let op: de aangegeven website geeft de wereldwijde collectie van Guess Watches aan. Het kan zijn dat enkele niet alle modellen in Nederland verkrijgbaar zijn. Heeft u een model gezien via de website en wilt u weten of deze ook bij ons te verkrijgen is, neem dan contact met ons op.
Categorie

Horloges
Link naar website
NAAR WEBSITE
  • Swarovski
    Facebook
  • ZinZi
    Facebook
  • Guess watches
    Facebook