Dealer van
Contact
info@mytimejewels.nl 020- 600 25 65

Onderdeel van Puttmann

Dealer van: Fossil

Omschrijving

Het merk Fossil
Fossil horloges en sieraden staan voor een vintage lifestyle uit de Amerikaanse jaren '50. Echter zorgen de creatieve groep ontwerpers en de innovatieve productieprocessen ervoor dat Fossil een van de modernste en hipste merken ter wereld is! Alle horloges én sieraden zijn gemaakt van staal en/of in combinatie met leer.

Naast horloges heeft Fossil ook een sieradenlijn. Voor de heren bestaat deze lijn uit veel leren en stalen stoere armbanden in bruin, zwart of grijs. Maar ook stalen kettingen en ringen. Voor de dames bestaat de collectie uit voornamelijk stalen sieraden met af en toe een glitter. Natuurlijk zijn deze sieraden leuk te combineren met een Fossil horloge.

Onze collectie Fossil
In onze winkel hebben wij zowel de dames als heren horloges én sieraden van Fossil. Wij hebben een mooie collectie staan maar kunnen altijd bestellen uit de gehele Fossil Benelux collectie. Daarnaast hebben wij ook de Fossil Q Smart watches en Hybrid modellen in de collectie.

My Time is een officiële Fossil dealer. Onze voorraad bestaat uit:

- Heren horloges & sieraden

- Dames horloges & sieraden

- Smart watches & Hybrid watchesLet op: de aangegeven website geeft de wereldwijde collectie van Fossil aan. Het kan zijn dat niet alle afgebeelde modellen in Nederland verkrijgbaar zijn. Heeft u een model gezien via de website en wilt u weten of deze ook bij ons te verkrijgen is, neem dan contact met ons op.Categorie

Sieraden
Horloges
Link naar website
NAAR WEBSITE
  • Swarovski
    Facebook
  • ZinZi
    Facebook
  • Guess watches
    Facebook